Balenpersen in Antwerpen

Wilt u graag gebruik maken van balenpersen in de omgeving van Antwerpen? Dan bent u van harte welkom bij CBC Logistics. Ons bedrijf in Sint-Lenaarts, niet ver van de haven van Antwerpen, helpt u graag om het volume van uw vracht te minimaliseren met onze balenpers. Onze pers behoort tot de zwaarste balenpersen van heel Europa.

De zwaarste pers van alle balenpersen in de omgeving van Antwerpen

Voor het transport van zeecontainers is het handig om zoveel mogelijk vracht in één container te krijgen. Daarom helpt ons bedrijf nabij de haven van Antwerpen u om het volume van uw vracht te verminderen met onze uitstekende balenpers. Balenpersen zijn geschikt voor veel verschillende materialen, zoals kunststofafval, maar ook papier, hout of zelfs aluminium. Onze bekwame heftruckchauffeurs helpen u om uw zeecontainer te laden tot het maximum. U kunt uw afval ook bij ons stockeren. We hebben namelijk maar liefst 32.000 m² opslagruimte, zowel binnenopslag als buitenopslag. Heeft u losse materialen in uw vracht? Dan helpen wij u om deze compact op palletten te stockeren met behulp van onze balenpers. Wij zorgen ervoor dat u alle materialen zo efficiënt mogelijk kunt opslaan en vervoeren naar de haven van Antwerpen.

Kom langs op onze ruime site

Heeft u interesse in het gebruik van balenpersen in Antwerpen? Kom dan snel langs op onze site, nabij de haven van Antwerpen, om onze balenpers te gebruiken. Neem hiervoor contact met ons op via het nummer +32 (0)3 311 50 55 of via het online contactformulier. Lees ook zeker alle informatie over onze werking. Hopelijk zien we u binnenkort!